Fina Snowjoggings

ss13De som växte upp på 80-talet minns säkert att nästan alla hade fula snowjoggings i färger som mintgrön, rosa och vitt. De saknade dessutom helt stabilitet och blev snart snedtrampade. Det var antagligen inte många som trodde att de någonsin skulle bli moderna igen, men nu är de tillbaka och de är inte längre fula.

Snygga snowjoggings

Snowjoggings, eller snowjoggers som de även kallas är perfekta skodon för kalla vinterdagar. Även om snowjoggings är retro har både utseendet och komforten tack och lov blivit betydligt bättre. Ett företag som hör till de som har bidragit till att skapa trenden är Rubber Duck.

Rubber Duck

ss14Rubber Ducks Classic snowjoggers finns i flera olika designer och är utmärkta för dig som inte gillar att frysa, och vem gör det? Deras positiva egenskaper är flera:

  • Classic snowjoggern är en varmfodrad thermostövel som gör att du kan hålla värmen även om det skulle bli betydligt kallare än -10.
  • Själva utsidan av snowjoggern är tillverkad av specialbehandlad, vattentät nylon som dessutom är slitstarkt. Tack vare det passar de även när det blir slaskväder.
  • De är helt enkelt praktiska. Enkla att ta på och av sig, vilket gör att även småbarn klarar av att göra det själva.